VIOL'Arte
HOME
line

line
line

Viol’Arte’s dassencollectie te koop in Quartier Bricolé

 

Sinds 11 september 2009 wordt de kersverse dassencollectie van Viol’Arte te koop aangeboden in de winkel van Quartier Bricolé in Brugge. Wil je er ook eentje om je nek? Haast je dan naar de Langestraat 50 in Brugge. Van woensdag tot en met zaterdag kan je er terecht voor hippe spulletjes van Vlaamse ontwerpers.

 

" Quartier Bricolé is een project dat tapis plein vzw realiseert in 2009-2010 in samenwerking met de Stad Brugge – Dienst Stedenbeleid rond actualisering van kunstambachten. Het is een project met verschillende lagen, gericht naar diverse publieken en opgestart vanuit Brugge maar met een Vlaamse uitstraling. In de Langestraat te Brugge worden vitrines en winkelpanden ter beschikking gesteld van ontwerpers, er worden marktjes en workshops georganiseerd, participatiemomenten met de buurt, schoolprojecten in het kader van Vel tegen Vel (Brugge Plus vzw), …
In de Quartier Bricolé winkel kunnen ontwerpers hun creaties tentoonstellen en te koop aanbieden. De Quartier Bricolé winkel bevindt zich in Langestraat 50, een statig herenhuis uit de 17de eeuw met winkelpui uit de jaren 1940. De winkel is ruim met muurhoge kasten. Een ideale ruimte dus om werk van diverse ontwerpers uit te stallen en te verkopen. Er werd een formule opgezet waarbij de ontwerpers de kosten van huur, verwarming, water en elektriciteit delen. De ontwerpers staan mee in voor de permanentie van de shop."

Nog meer weten over Quartier Bricolé?

Surf naar www.quartierbricole.be